Tilaus- ja maksuehdot

Verkkokaupan myyjä:

JRJgarage ry
Y-tunnus: 3081655-3
Osoite: Petäjätie 4, 60550 Nurmo
Sähköposti: jrjgarage@gmail.com

Tuotteiden hinnat:

Rekisteröity yhdistys ei ole arvonlisäverovelvollinen, täten tuotteiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Tilaukset toimitetaan yleensä kolmen arkipäivän sisällä tilauksesta, edellyttäen että tuotteita on varastossa.

Toimitustavat:

Postipaketti – tilaajan kotipaikan lähimpään noutopisteeseen.

Nouto – tilaaja noutaa tilauksen arkipäivisin kello 9.00 – 16.00 välillä. Osoite: Nordic Detailing Oy, Puurtajantie 14, 60100 Seinäjoki.

Maksutavat ja -ehdot:

Stripe – Pankki- ja luottokorttimaksut.
Lue lisää: https://stripe.com/fi/legal/

Tuotepalautukset / peruutukset / Reklamaatiot

Tuotepalautukset saman toimittajan kautta kuin ne ovat saapuneetkin.

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä. Jos tuotetta on keretty käyttää sitä ei voi enää palauttaa. Maksettu summa hyvitetään maksuvälineelle, jolta alkuperäinen maksu on tehty ja kuittikopio on liitettynä lähetykseen. Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, alkuperäisessä pakkauksessaan ja käyttämätön. Mikäli palautuksessa ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 30% – 50% myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

Palauttaessanne tuotteen liittäkää mukaan kuittimme. Maksunpalautukset tehdään sille maksuvälineelle, jolta alkuperäinen maksu on tehty. Kerro myös palautuksen yhteydessä kirjeellä, sähköpostilla tai puhelimitse miksi tuote ei käynyt tarkoitukseenne. Tai jos tuotteessa on vikaa kerro mahdolliset vaihtotoiveet. Toimituskuluja ei palauteta, ellei palautuksen syy johdu virheellisestä tuotteesta. Palautuksen toimituskulut maksaa asiakas.

Mikäli haluat perua tilauksen, se on tehtävä ennen kuin tuote on lähetetty. Maksunpalautus tehdään sille maksuvälineelle, jolta alkuperäinen maksu on tehty. Peruaksesi tilauksen olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla osoitteeseen jrjgarage@gmail.com.

Mikäli tuotteissa on jotain reklamoitavaa olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme sähkostilla osoitteeseen jrjgarage@gmail.com.